Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi rakı mezelerinden bazıları şunlardır:
- Beyaz peynir ve zeytin 23. Taze beyaz peynir ve zeytin, rakının tadını tamamlamak için ideal bir seçimdir 3.
- Paçanga böreği 3. Yufka ile hazırlanan ve içerisinde çemen otu, lor peyniri ve pastırma bulunan bir börek çeşididir 3.
- Patlıcan salatası 3. Kızarmış patlıcan, sarımsak, yoğurt ve zeytinyağından yapılan bir salatadır 3.
- Kalamar tava 3. Taze kalamarların un ve baharatlarla kaplanıp kızartılmasıyla hazırlanan bir mezedir 3.
- Midye dolma 3. Taze midyelerin içi, pirinç, soğan ve baharatlarla doldurularak hazırlanan bir mezedir 3.
- Deniz börülcesi 35. Zeytinyağı, sarımsak ve limon ile hazırlanarak sunulan bir mezedir 35.
- Haydari 13. Yoğurt, sarımsak ve dereotundan yapılan bir mezedir 3.
- Acılı ezme 13. Domates, biber, soğan, sarımsak ve baharatların bir araya gelmesiyle hazırlanan bir mezedir 3.
- Közlenmiş biber 3. Közlenmiş biber, zeytinyağı ve sarımsakla hazırlanarak servis edilen bir mezedir 3.
Rakı ile tüketilebilecek meze seçenekleri kişisel tercihlere göre değişebilir ve farklı tatlar denenebilir 3.
Alkol tüketimi sağlığa zararlıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: