Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yoğurtlu meze çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Haydari 123. Yoğurt, nane, fesleğen ve sarımsak ile hazırlanır 2.
- Babagannuş 24. Patlıcan, yoğurt ve maydanoz ile hazırlanır 2.
- Havuç tarator 124. Havuç, yoğurt ve zeytinyağı ile hazırlanır 2.
- Cevizli kabak salatası 2. Kabak, yoğurt, mayonez ve ceviz içi ile zenginleştirilir 2.
- Kerevizli Ege ezmesi 2. Peynir, nane ve sarımsak ile hazırlanır 2.
- Pancar turşulu süzme yoğurt 2. Yalnızca 4 malzemeden oluşan bu meze, pancar turşusunun yoğurtla birleştirilmesiyle hazırlanır 2.
- Paşa mezesi 2. Rokfor peyniri, ceviz ve yoğurt ile hazırlanır 2.
- Van cacığı 2. Biber, lor peyniri ve yoğurt karışımından oluşur 2.
- Yoğurtlu peynir ezme 2. Beyaz peynir, sarımsak ve kırmızı biber ile hazırlanan bu meze, peynirin ezilmesiyle elde edilir 2.
- Yoğurt soslu biber kavurma 2. Fırında kızartılan biberler, sarımsaklı yoğurtla servis edilir 2.
Yoğurtlu meze tarifleri için aşağıdaki kaynaklar da incelenebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: