Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"En iyi hamur çeşidi" kavramı, kişisel tercihlere ve kullanım amacına göre değişebilir. Ancak, bazı öne çıkan hamur çeşitleri şunlardır:
- Tam buğday hamuru 1. Rafine edilmemiş buğdayın tüm besin değerlerini içerir, lif, vitamin ve mineral bakımından zengindir 1.
- Glütensiz hamur 1. Pirinç unu, yulaf unu veya badem unu kullanılarak yapılır, glüten hassasiyeti olanlar için uygundur 1.
- Pão de queijo 24. Brezilya peynirli ekmeği olarak da bilinir, dışı çıtır içi peynir dolguludur 24.
- Montreal bagel 24. Bagel hamuruna yumurta ve bal eklenerek yapılır, pişmeden önce ballı suda kaynatılır 24.
- Marraqueta 24. İçi yumuşak, kabuğu çıtır mayalı bir hamur işidir 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: