Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi dondurma kaymağı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, kaymaklı dondurma için önerilen bazı markalar şunlardır:
- Yaşar Usta 3. Genellikle mandıra inek sütü, mevsimine göre manda veya koyun sütü kullanılarak yapılır 3. İçinde sahlep bulunur, şeker oranı orta düzeydedir 3.
- Seval Pastanesi 3. Şekeri azdır, sahlep başrolde yer alır 3. Tam yağlı süt yerine yarım yağlı süt kullanıldığı için tek kusuru olarak görülür 3.
- A.O.Ç. Dondurması 3. Sahlep içermez, kıvam arttırıcı olarak süt tozu kullanılır 3. Tam yağlı çiftlik sütü ve kıvamında şeker ile birleşir 3.
- Kahve Dünyası 3. Yağlı mandıra sütü ve sahlep içerir 3. Şeker oranı biraz fazla bulunabilir 3.
En iyi kaymak markası seçimi kişisel damak zevkine ve beklentilere bağlıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: