Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurma aromalarından bazıları şunlardır:
- Doğal aromalar 1. Amaretto, ananas, beyaz nane, cherry wonf, çilek, crème de menthe, elma, frambuaz, hindistan cevizi, kahve, limon, malt, muz, pekan cevizi, portakal, yanık badem 1.
- Yapay aromalar 1. Aged brandy, akçaağaç, antep fıstığı, blue moon, bubble gum, cheesecake, egg nog, fudge, ingiliz toffee, karamel, kiraz, lemon kreması, meyan kökü, nar şurubu, pasta kreması, rum punch, şeftali, siyah ceviz, spumoni, tutti frutti 1.
- Diğer aromalar 2. Karamel, fındık, bisküvi ve kremalı, pralin, kakaolu, tarçınlı, fıstık ezmeli, çikolata parçacıklı, karpuzlu, gül aromalı, pembe limonatalı, nar, ahududu, pembe üzüm, naneli, fıstıklı, matcha (yeşil çay), avokadolu, kivi, yeşil elmalı, salatalıklı, mangolu, portakallı, kayısılı, havuçlu, şeftalili, turunçgil, ananaslı, passion fruit (tutku meyvesi) 2.
- Geleneksel Türk aromaları 3. Antep fıstıklı, mandalina çiçeği, kayısı, ceviz, salep 3.
Dondurma aromaları, bölgesel farklılıklar ve kişisel tercihlere göre çeşitlilik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: