Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Diyette un yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Badem unu 34. Yüksek protein, sağlıklı yağlar ve lif içerir, glütensizdir 34.
- Hindistancevizi unu 34. Düşük karbonhidrat içeriği ve yüksek lif oranı sayesinde sindirimi kolaydır 3.
- Kabak çekirdeği unu 3. Yüksek protein ve sağlıklı yağlar içerir, glütensizdir 3.
- Yulaf unu 34. Lif açısından zengindir ve glüten içermez 34.
- Kinoa unu 34. Protein ve lif açısından zengindir, düşük glisemik indekse sahiptir 34.
- Karabuğday unu 34. Glüten içermez ve düşük glisemik indekse sahiptir 3.
- Mercimek unu 14. Genel olarak tuzlu tariflerde kullanılır 4.
- Nohut unu 24. Yüksek protein içerir ve gluten içermez 4.
- Kestane unu 4. Özellikle çikolatalı keklerde kullanılır 4.
Alternatif seçimi, tarifin türüne ve kişisel ihtiyaçlara göre değişebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: