Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ciğer kızartırken içine konabilecek bazı malzemeler:
- Un 125. Ciğer, una bulandıktan sonra fazla un silkelenerek kızgın yağa atılır 15.
- Baharatlar 3. Bulama harcı için pul biber, kırmızı toz biber, karabiber ve tuz kullanılabilir 3.
- Patates 12. Küp küp doğranıp kızartıldıktan sonra ciğerle birlikte servis edilebilir 12.
- Kuru soğan 25. Doğranarak patatesle birlikte veya ciğerle birlikte servis edilebilir 25.
- Maydanoz 23. Servis sırasında eklenebilir 23.
- İsot 2. Ciğer kızartmasının üzerine eklenebilir 2.
Ayrıca, ciğeri marine etmek için süt kullanılabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: