Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cheesecake'in piştiğini anlamak için birkaç yöntem vardır:
- Pişirme termometresi: Termometrenin ucunu cheesecake'in ortasına batırarak sıcaklığı ölçebilirsiniz 15. Cheesecake'in ortası 66 dereceye ulaştığında pişmiş demektir 1.
- Kalıbı sallamak: Fırın eldiveni kullanarak kek kalıbını hafifçe sallayın 15. Kekin ortasındaki alan hafifçe sallanıyorsa, cheesecake pişmiş demektir 1.
- Dokunmak: Ellerinizi yıkayıp kuruladıktan sonra cheesecake'in ortasına işaret parmağınızla hafifçe dokunun 15. Yüzey biraz gevşek ama sağlamsa, kek pişmiş demektir 1.
- Kenarlara bakmak: Cheesecake piştikçe kenarları kahverengileşmeye başlar ve dolgu soluk bir altın rengi alır 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: