Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ceviz suyu hazırlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Malzemelerin hazırlanması: Bir su bardağı su ve bir tam ceviz gereklidir 14. Cevizlerin kabuklarını ayırarak temizlemelisiniz 1.
- Bekletme: Temizlenen cevizleri bir su bardağına yerleştirin ve üzerini tamamen kaplayacak kadar su ekleyin 1.
- Bekletme süresi: Bu karışımı bir gece boyunca oda sıcaklığında bekletin 14.
- Hazırlık: Ertesi sabah cevizleri sudan çıkarıp bir blender yardımıyla iyice öğütün 2.
- Süzme: Karışımı bir süzgeç veya tülbent kullanarak süzün 2.
- Tüketim: Ceviz suyunu tatlandırmak için doğal tatlandırıcılar veya meyve suları ekleyebilirsiniz 2.
Ceviz suyu hazırlarken kullanılan cevizlerin doğal ve katkı maddesiz olmasına, suyun temiz ve içilebilir olmasına dikkat edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: