Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ceviz kabuğu suyu hazırlamak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
Hazırlık:
- Taze ceviz kabuklarını toplayın ve iyice yıkayın 13.
- Yıkanan kabukları küçük parçalar halinde doğrayın veya kesin 1.
- Doğranmış kabukları tencereye koyun ve üzerini geçecek kadar su ekleyin 1.
- Tencereyi ocakta kaynamaya bırakın 1.
- Su kaynadıktan sonra, ocağı kısın ve 20-30 dakika daha kaynatmaya devam edin 1.
- Kaynama süresi sonunda tencereyi ocaktan alın ve karışımın soğumasını bekleyin 1.
- Soğuyan karışımı süzgeç veya bez yardımıyla süzerek, sıvıyı bir kapta toplayın 1.
Hazırladığınız ceviz kabuğu suyunu, serin ve karanlık bir yerde saklayabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: