Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ceviz kabuğu suyu hazırlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Malzemeler: Yarım fincan ceviz kabuğu ve 2 su bardağı su gereklidir 4.
- Hazırlık: Ceviz kabuklarını bir kaseye koyun ve üzerine 2 su bardağı su dökün 4.
- Kaynatma: Karışımı kaynatın 4.
- Soğutma: 10 dakika soğuduktan sonra yemeklerden yarım saat önce için 4.
Ceviz kabuğu suyu tüketmeden önce bir uzmana danışılması önerilir.
Alternatif bir yöntem:
- Malzemeler: 6 adet ceviz kabuğu, 1 litre su ve 2 yemek kaşığı sirke gereklidir 4.
- Hazırlık: Ceviz kabuklarının üzerine ve alt kısmına delikler açın ve 1 litre suyun içerisine atın 4.
- Kaynatma: Karışıma 2 yemek kaşığı sirke ekleyin ve 15 dakika kaynatın 4.
- Tüketim: Sabah akşam aç karnına bir bardak kadar için 4.
Bu yöntemleri uygularken cevizlerin doğal ve katkı maddesiz olmasına, suyun temiz ve içilebilir olmasına dikkat edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: