Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çarliston makarnanın bazı özellikleri:
- Şekil: Kendine özgü çarliston biberi formundadır 4.
- İçerik: Durum buğdayı irmiği ve su ile üretilir 14.
- Pişirme süresi: 8-10 dakika arasında değişir 14.
- Besin değerleri: 100 g'da 356 kcal, 74 g karbonhidrat, 11 g protein bulunur 1.
- Üretim: Yüksek ısı teknolojisiyle makarnanın içindeki nişasta jelleşir, bu da makarnanın diri kalmasını sağlar 1.
- Saklama koşulları: Güneş ışığından uzak, kuru, serin ve kokusuz bir ortamda saklanmalıdır 5.
- Raf ömrü: Üretim tarihinden itibaren 2 yıldır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: