Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı makarna ve sos kombinasyonları:
- Spaghetti, linguine, fusili, lunghi ve vermicelli gibi uzun ve ince makarnalar: Hafif deniz ürünleri, krema ve zeytinyağı bazlı soslar 14.
- Tagliatelle, pappardelle, fettuccine, mafaldine gibi uzun kurdeleler: Zengin, etli soslar 14.
- Conchiglie, lumache gibi deniz kabuğu biçiminde makarnalar: Zengin kremalı veya etli soslar 1.
- Penne rigatoni, macaroni, paccheri gibi boru biçimli makarnalar: Sebzeli soslar ve pişirilmiş peynirli soslar 14.
- Ravioli ve tortellini gibi doldurulmuş makarnalar: Hafif bir zeytinyağı sosu 14.
- Mantı ve kalem gibi iri taneli makarnalar: Etli ve kıymalı soslar 4.
Makarna ve sos uyumu kişisel damak zevkine göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: