Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cabernet Sauvignon şarabı, aşağıdaki yemeklerle iyi bir şekilde eşleştirilebilir:
- Izgara bonfile, terbiyeli kuzu şiş, füme etler 1. Şarabın tanenleri, etin yağıyla birleşerek lezzetli bir denge oluşturur 3.
- Barbekü etler, beef bourguignon, güveç, kavurma 1. Cabernet Sauvignon'un koyu meyve aromaları, bu tür yemeklerin zengin tatlarını tamamlar 5.
- Dana Strogonof, ördek, kaz, bıldırcın gibi av etleri 1. Şeyin bitkisel ve sedir notaları, bu tür yemeklerin aromalarıyla uyum sağlar 5.
- Dark chocolate 25. Cabernet Sauvignon'un tanenleri ile çikolatanın bitter-tatlılığı arasında hoş bir etkileşim oluşur 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: