Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Egeo Cabernet Sauvignon şarabı, Ege Bölgesi'nde yetiştirilen Cabernet Sauvignon üzümlerinden üretilmektedir 1.
Özellikleri:
- Aroma: Meşe fıçı aromaları, kuru kırmızı meyve ve tatlı baharat aromalarıyla iyi entegre olmuştur 1.
- Damak tadı: Olgun tanenli, güçlü ve biberli biftek, ızgara etler, kırmızı av etleri ve cheddar gibi yumuşak peynirlerle iyi uyum sağlar 1.
- Servis derecesi: İdeal servis derecesi 17-18°C'dir 1.
Ayrıca, 2007 yılında üretilmiş bir Egeo Cabernet Sauvignon-Merlot şarabı, CellarTracker sitesinde 89 puan almış ve burunda üzümlerin kişiliklerini yansıtan aromalar ile fıçı tonlarının belirgin olduğu, güçlü ve kişilikli bir şarap olarak değerlendirilmiştir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: