Yalancı Boşnak Böreği Malzemeleri: Hamur İçin: 3 adet yufka, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı su. İç Harç İçin: 300 gram kıyma, 1 adet soğan (ince doğranmış), tuz, karabiber, kırmızı pul biber (isteğe bağlı). Üzeri İçin: 1 su bardağı yoğurt, 2 diş sarımsak (ezilmiş), 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, maydanoz (ince doğranmış). Yapılışı: 1. İç Harcın Hazırlanması: Kıymayı bir tavada kavurun, ince doğranmış soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar kavurmaya devam edin. 2. Yufkaların Hazırlanması: Yufkalardan birini tezgaha serin, üzerine sıvı yağ ve su karışımından fırça yardımıyla sürün. 3. Yufkaların Kesilmesi ve Doldurulması: Hazırladığınız yufka katmanlarını dört eşit parçaya kesin. 4. Pişirme: Dilimlediğiniz mantıları yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. 5. Üzeri İçin Sosun Hazırlanması: Bir kasede yoğurdu ve ezilmiş sarımsakları karıştırın. 6. Servis: Fırından çıkan sıcak mantıların üzerine sarımsaklı yoğurdu gezdirin, üzerine tereyağlı biber karışımını dökün ve ince doğranmış maydanozla süsleyerek servis yapın.