Buradasın
Beyaz çikolatalı patlamış Mısır nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Beyaz Çikolatalı Patlamış Mısır Tarifi:
Malzemeler:
- 350 gr beyaz çikolata 2
- 8 su bardağı patlamış mısır 2
- 1/2 çay kaşığı tuz 2
- Göz kararı kalpli süsleme şekerleri 2
Hazırlanışı:
- Beyaz çikolatayı mikrodalgada veya benmaride eritin 23.
- Patlamış mısırları geniş bir kaba koyun ve üzerine erimiş çikolatayı dökün 2.
- Bir kaşıkla mısırları karıştırarak her yerinin erimiş çikolatayla kaplanmasını sağlayın 2.
- Tezgaha pişirme kağıdı serin ve üzerine mısırları eşit şekilde yayın 2.
- Üzerlerine tuz döktükten sonra dilediğiniz kadar süsleme şekeri serpiştirin 2.
- Çikolata sertleşene kadar yaklaşık 10 dakika bekleyin 2.
- Ardından küçük parçalara ayırıp servis yapın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: