Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel patlamış mısırı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Taze mısır ve ince tabanlı tencere kullanmak önemlidir 14.
- Derin bir tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyin ve yüksek ateşte cızırdamaya başlayınca 1 çay bardağı cin mısırını ekleyin 14.
- Tencerenin kapağını kapatarak mısırların kızmasını bekleyin 14.
- Tencereden mısır patlama sesleri gelmeye başlayınca, tencerenin saplarından tutarak 2-3 dakika daha sallayarak pişirin 14.
- Ocaktan aldığınız tencereyi soğuması için tezgâha bırakın, tencereden gelen patlama sesleri bitince tencerenin kapağını açın ve servis kasesine alın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: