• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevapYaCevap
  • Seyahat
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • YemekYemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Barbun en güzel hangi baharatla pişer?

    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Baharatlar
    • BalıkPişirme

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A freshly grilled red mullet (barbun) on a rustic wooden platter, garnished with lemon slices, sprigs of thyme, and parsley, drizzled with golden olive oil, set against a backdrop of a sunlit Aegean seaside terrace.
    Barbun en güzel hangi baharatla pişer sorusuna yanıt bulunamadı. Ancak, zeytinyağlı taze barbunya tarifinde kullanılan baharatlar şu şekildedir:
    • 1 tatlı kaşığı tuz 1;
    • yarım çay kaşığı karabiber 1.
    Ayrıca, servis esnasında maydanozla süslenmesi önerilir 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. yemek.com
        1
      2. haberturk.com
        2
      3. egepazarindan.com
        3
      4. pisirmek.gen.tr
        4
      5. kolaylezzet.com
        5
    • Zeytinyağı balığın lezzetini nasıl artırır?

    • Taze otların balıkla uyumu nasıl sağlanır?

    • Barbun balığının yanında hangi garnitürler servis edilir?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    A steaming pot of barbunya beans in a rich tomato paste sauce, with fresh parsley sprinkled on top, set on a rustic wooden table in a sunlit Turkish kitchen.

    Barbunya yemeğine hangi salça konur?

    Barbunya yemeğine genellikle domates salçası eklenir. Bazı tariflerde salça yerine mevsiminde domates de tercih edilebilir.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Malzemeler
    • Salça
    5 kaynak

    Fırında balık en güzel hangi baharatla pişer?

    Fırında balık pişirmek için en güzel baharatlar arasında kekik, defne yaprağı ve biberiye öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra, kırmızı toz biber, hardal ve sarımsak da balık yemeklerine lezzet katan diğer baharatlardır.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Baharatlar
    • Balık
    5 kaynak

    Fırında en güzel barbun hangi sosla pişer?

    Fırında en güzel barbun balığının hangi sosla piştiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, fırında barbun tarifi için kullanılabilecek bazı sos ve malzemeler şunlardır: Tereyağı ve zeytinyağı. Limon ve defne yaprağı. Sote edilmiş havuç, soğan ve sarımsak. Biberiye. Fırında barbun tarifi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir: nefisyemektarifleri.com; gzt.com; yemek.com.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Balık
    • Soslar
    5 kaynak

    Barbunyanın en güzel piştiği yemek hangisi?

    Barbunyanın en güzel piştiği yemeğin hangisi olduğuna dair kesin bir yanıt vermek mümkün değildir, çünkü barbunya birçok farklı şekilde pişirilip çeşitli yemeklerde kullanılabilir. İşte barbunyanın güzel piştiği bazı yemekler: Zeytinyağlı barbunya. Barbunya köftesi. Barbunya pilaki. Barbunyalı taze fasulye. Barbunyalı bulgur pilavı. Etli barbunya. Barbunya salatası. Üç fasulye salatası. Barbunya, çorba, meze ve pilav gibi farklı yemek türlerinde de kullanılabilir.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Barbunya
    • SebzeYemekleri
    5 kaynak

    Barbunya en güzel hangi zeytinyağıyla pişer?

    Barbunya yemeği en güzel, natürel sızma zeytinyağı ile pişer.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Malzemeler
    • Zeytinyağı
    5 kaynak
    A rustic wooden table in a Turkish seaside tavern holds two plates—one with golden, crispy pan-fried red mullet dusted in cornmeal, the other with charred, herb-marinated grilled red mullet, both garnished with lemon wedges and fresh parsley.

    Barbun tava mı güzel olur ızgara mı?

    Barbun balığı, ızgara ve tavada pişirilmeye en uygun balıklardan biridir. Barbunun tadını en iyi şekilde almak için tava tercih edilebilir. Izgara barbun tarifi: 1 kilogram barbun balığı; 4 adet defne yaprağı; 4 karabiber (tane şeklinde); 1 su bardağı zeytinyağı; Tuz. Yapılışı: 1. Barbun balığını temizledikten sonra bir kabın içerisine defne yaprağı, zeytinyağı ve karabiber koyun ve balığı 30 dakika bekletin. 2. Izgarayı fırça yardımı ile yağlayın. 3. Balığı ızgarada, her iki yüzü de kızarıncaya kadar, 10-12 dakika pişirin. Barbun balığı fırında da pişirilebilir. Balık, protein yönünden zengin olduğu için yağda kızartılınca proteinini kaybeder ve besin değeri düşer.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • PişirmeYöntemleri
    • Balık
    5 kaynak
    A golden-brown grilled red mullet sizzling on a charcoal grill, garnished with fresh herbs and lemon slices, surrounded by vibrant vegetables and a drizzle of olive oil, evoking the warmth of a seaside taverna in Turkey.

    Barbun balığı en lezzetli nasıl pişirilir?

    Barbun balığının en lezzetli pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır: Tavada pişirme. Fırında pişirme. Izgara. Buğulama. Barbun balığının en lezzetli olduğu aylar Temmuz-Ekim arasıdır. Balık pişirme işlemi uzmanlık gerektirdiğinden, barbun balığının bir balıkçı tarafından temizlenmesi ve pişirilmesi daha güvenli olabilir.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • BalıkPişirme
    • PişirmeYöntemleri
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"2zsm0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem/","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping/","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance/","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap/","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/travel/","title":"Seyahat","id":"travel"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel/","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"dialogProps":{"host":"yandex.com.tr","lang":"tr","project":"neurolib","queryParams":{"exp_flags":"skin","preset":"oceania","utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fbarbun-en-guzel-hangi-baharatla-piser-2889505439%3Flr%3D213%26ncrnd%3D21609","tld":"com.tr","platform":"desktop"},"className":"PortalHeader-User"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"4595922591757114091","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1757114139726467-4013245866673724966-balancer-l7leveler-kubr-yp-vla-43-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"2zsmw01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"2zsm1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"2zsmw02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"2zsm2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"Barbun en güzel hangi baharatla pişer sorusuna yanıt bulunamadı. Ancak, zeytinyağlı taze barbunya tarifinde kullanılan baharatlar şu şekildedir:\n\n* 1 tatlı kaşığı tuz [```1```](https://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinyagli-taze-barbunya-2358489/);\n* yarım çay kaşığı karabiber [```1```](https://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinyagli-taze-barbunya-2358489/).\n\nAyrıca, servis esnasında maydanozla süslenmesi önerilir [```1```](https://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinyagli-taze-barbunya-2358489/)[```4```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://yemek.com/tarif/barbun/","title":"Barbun Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli) - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/barbun/","rel":"nofollow"},{"sourceId":2,"url":"https://www.haberturk.com/barbun-baligi-nasil-pisirilir-firinda-yagda-tavada-barbun-baligi-nasil-kizartilir-3646977","title":"Habertürk: Barbun Balığı Nasıl Pişirilir? Fırında, Yağda...","shownUrl":"https://www.haberturk.com/barbun-baligi-nasil-pisirilir-firinda-yagda-tavada-barbun-baligi-nasil-kizartilir-3646977","rel":"nofollow"},{"sourceId":3,"url":"https://egepazarindan.com/barbun-baligi-pisirme-ozellikleri/","title":"Barbun Balığı Pişirme, Özellikleri | Ege Pazarından","shownUrl":"https://egepazarindan.com/barbun-baligi-pisirme-ozellikleri/","rel":"nofollow"},{"sourceId":4,"url":"https://www.pisirmek.gen.tr/barbun-baligi-nasil-pisirilir.html","title":"Barbun Balığı Nasıl Pişirilir?","shownUrl":"https://www.pisirmek.gen.tr/barbun-baligi-nasil-pisirilir.html","rel":"nofollow"},{"sourceId":5,"url":"https://www.kolaylezzet.com/kolay-yemek-tarifleri/balik-yemekleri/297-barbun-kizartma","title":"Barbun (Tekir) Kızartma Tarifi Nasıl Yapılır?","shownUrl":"https://www.kolaylezzet.com/kolay-yemek-tarifleri/balik-yemekleri/297-barbun-kizartma","rel":"nofollow"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Barbun en güzel hangi baharatla pişer?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/baharatlar","text":"Baharatlar"},{"href":"/yacevap/t/balikpisirme","text":"BalıkPişirme"}],"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görseller kötü"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Zeytinyağı balığın lezzetini nasıl artırır?","url":"/search?text=Zeytinya%C4%9F%C4%B1+bal%C4%B1%C4%9F%C4%B1n+lezzetini+nas%C4%B1l+art%C4%B1r%C4%B1r%3F&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Taze otların balıkla uyumu nasıl sağlanır?","url":"/search?text=Taze+otlar+bal%C4%B1kla+nas%C4%B1l+uyumlu+hale+getirilir%3F&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Barbun balığının yanında hangi garnitürler servis edilir?","url":"/search?text=Barbun+bal%C4%B1%C4%9F%C4%B1+ile+hangi+garnit%C3%BCrler+servis+edilir%3F&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Barbun+en+g%C3%BCzel+hangi+baharatla+pi%C5%9Fer%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"imageThumbProps":{"alt":"A freshly grilled red mullet (barbun) on a rustic wooden platter, garnished with lemon slices, sprigs of thyme, and parsley, drizzled with golden olive oil, set against a backdrop of a sunlit Aegean seaside terrace.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16270576/picture-Vk2cMuonhW3ldhmTlSDU/orig"},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"4595922591757114091","reqid":"1757114139726467-4013245866673724966-balancer-l7leveler-kubr-yp-vla-43-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görseller kötü"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1757114139726467-4013245866673724966-balancer-l7leveler-kubr-yp-vla-43-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"2zsmw03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"2zsm3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/zeytinyagli-barbunya/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yenisafak.com/barbunya-tarifi-zeytinyagli-barbunya-malzemeleri-kalorisi-pisirme-suresi-ve-yapilisi-h-3795843?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yasemin.com/yemek/haber/2853374-en-kolay-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-barbunya-yemeginin-puf-noktalari?size=16&stub=1"],"header":"Barbunya yemeğine hangi salça konur?","teaser":"Barbunya yemeğine genellikle domates salçası eklenir. Bazı tariflerde salça yerine mevsiminde domates de tercih edilebilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunya-yemegine-hangi-salca-konur-1071389434","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/salca","text":"Salça"}],"imageThumbProps":{"alt":"A steaming pot of barbunya beans in a rich tomato paste sauce, with fresh parsley sprinkled on top, set on a rustic wooden table in a sunlit Turkish kitchen.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16466759/picture-TkvI4d4xbIEoHQWCR8TN/orig"}},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/firinda-balik-tarifleri?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/baligi-lezzetlendiren-ot-ve-baharatlar?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://hayfene.com/blog/derya-kuzularina-uygun-tatlar--balik-baharatlari?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://blog.n11.com/yemek/bugun-ne-pisirsem/firinda-balik?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.baliklar.gen.tr/firinda-balik-icin-hangi-malzemeler-kullanilabilir.html?size=16&stub=1"],"header":"Fırında balık en güzel hangi baharatla pişer?","teaser":"Fırında balık pişirmek için en güzel baharatlar arasında kekik, defne yaprağı ve biberiye öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra, kırmızı toz biber, hardal ve sarımsak da balık yemeklerine lezzet katan diğer baharatlardır.","href":"/yacevap/c/yemek/q/firinda-balik-en-guzel-hangi-baharatla-piser-2144185405","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/baharatlar","text":"Baharatlar"},{"href":"/yacevap/t/balik","text":"Balık"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/barbun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://onedio.com/haber/barbun-tarifi-barbun-severlerin-en-lezzetli-hali-hangisi-karar-veremedigi-barbun-nasil-yapilir-948665?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yasemin.com/yemek/haber/2981984-barbun-baligi-en-kolay-nasil-piser-barbun-baligini-pisirmenin-puf-noktalari?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.oltadeniz.com/firinda-barbun?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.baliklar.gen.tr/barbun-baligi-nasil-pisirilir-ve-hangi-tarifler-idealdir.html?size=16&stub=1"],"header":"Fırında en güzel barbun hangi sosla pişer?","teaser":"Fırında en güzel barbun balığının hangi sosla piştiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, fırında barbun tarifi için kullanılabilecek bazı sos ve malzemeler şunlardır: Tereyağı ve zeytinyağı. Limon ve defne yaprağı. Sote edilmiş havuç, soğan ve sarımsak. Biberiye. Fırında barbun tarifi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir: nefisyemektarifleri.com; gzt.com; yemek.com.","href":"/yacevap/c/yemek/q/firinda-en-guzel-barbun-hangi-sosla-piser-2484057155","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/balik","text":"Balık"},{"href":"/yacevap/t/soslar","text":"Soslar"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.dogalonline.com/blog/icerik/barbunya-yemek-tarifleri?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.barbunyalar.gen.tr/barbunya-yemegi-cesitleri-nelerdir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/barbunya-tarifleri/?size=16&stub=1"],"header":"Barbunyanın en güzel piştiği yemek hangisi?","teaser":"Barbunyanın en güzel piştiği yemeğin hangisi olduğuna dair kesin bir yanıt vermek mümkün değildir, çünkü barbunya birçok farklı şekilde pişirilip çeşitli yemeklerde kullanılabilir. İşte barbunyanın güzel piştiği bazı yemekler: Zeytinyağlı barbunya. Barbunya köftesi. Barbunya pilaki. Barbunyalı taze fasulye. Barbunyalı bulgur pilavı. Etli barbunya. Barbunya salatası. Üç fasulye salatası. Barbunya, çorba, meze ve pilav gibi farklı yemek türlerinde de kullanılabilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunyanin-en-guzel-pistigi-yemek-hangisi-3338953256","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/barbunya","text":"Barbunya"},{"href":"/yacevap/t/sebzeyemekleri","text":"SebzeYemekleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.diyetkolik.com/yemek-tarifi/zeytinyagli-barbunya?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ayvada.com.tr/blog/icerik/zeytinyagli-taze-barbunya-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.alhatoglu.com/2020/05/14/zeytinyagli-barbunya/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-barbunya.html?size=16&stub=1"],"header":"Barbunya en güzel hangi zeytinyağıyla pişer?","teaser":"Barbunya yemeği en güzel, natürel sızma zeytinyağı ile pişer.","href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunya-en-guzel-hangi-zeytinyagiyla-piser-80847437","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/zeytinyagi","text":"Zeytinyağı"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.binlercebilgi.com/2019/09/hangi-balik-nasil-pisirilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://onedio.com/haber/izgara-mi-bugulama-mi-hangi-balik-nasil-pisirilirse-daha-guzel-olur-acikliyoruz-1059978?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haberturk.com/barbun-baligi-nasil-pisirilir-firinda-yagda-tavada-barbun-baligi-nasil-kizartilir-3646977?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/barbun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://bendes.com.tr/kaya-barbun-baligi-nasil-pisirilir/?size=16&stub=1"],"header":"Barbun tava mı güzel olur ızgara mı?","teaser":"Barbun balığı, ızgara ve tavada pişirilmeye en uygun balıklardan biridir. Barbunun tadını en iyi şekilde almak için tava tercih edilebilir. Izgara barbun tarifi: 1 kilogram barbun balığı; 4 adet defne yaprağı; 4 karabiber (tane şeklinde); 1 su bardağı zeytinyağı; Tuz. Yapılışı: 1. Barbun balığını temizledikten sonra bir kabın içerisine defne yaprağı, zeytinyağı ve karabiber koyun ve balığı 30 dakika bekletin. 2. Izgarayı fırça yardımı ile yağlayın. 3. Balığı ızgarada, her iki yüzü de kızarıncaya kadar, 10-12 dakika pişirin. Barbun balığı fırında da pişirilebilir. Balık, protein yönünden zengin olduğu için yağda kızartılınca proteinini kaybeder ve besin değeri düşer.","href":"/yacevap/c/yemek/q/barbun-tava-mi-guzel-olur-izgara-mi-1557458321","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmeyontemleri","text":"PişirmeYöntemleri"},{"href":"/yacevap/t/balik","text":"Balık"}],"imageThumbProps":{"alt":"A rustic wooden table in a Turkish seaside tavern holds two plates—one with golden, crispy pan-fried red mullet dusted in cornmeal, the other with charred, herb-marinated grilled red mullet, both garnished with lemon wedges and fresh parsley.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16270576/picture-107p5O6Yf5Gs62Cx71q2/orig"}},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.balik.web.tr/barbun-baliginin-en-lezzetli-pisirme-yontemi-nedir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.pisirmek.gen.tr/barbun-baligi-nasil-pisirilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haberturk.com/barbun-baligi-nasil-pisirilir-firinda-yagda-tavada-barbun-baligi-nasil-kizartilir-3646977?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.baliklar.gen.tr/barbun-baligi-en-lezzetli-nasil-pisirilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://egepazarindan.com/barbun-baligi-pisirme-ozellikleri/?size=16&stub=1"],"header":"Barbun balığı en lezzetli nasıl pişirilir?","teaser":"Barbun balığının en lezzetli pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır: Tavada pişirme. Fırında pişirme. Izgara. Buğulama. Barbun balığının en lezzetli olduğu aylar Temmuz-Ekim arasıdır. Balık pişirme işlemi uzmanlık gerektirdiğinden, barbun balığının bir balıkçı tarafından temizlenmesi ve pişirilmesi daha güvenli olabilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/barbun-baligi-en-lezzetli-nasil-pisirilir-2456584982","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/balikpisirme","text":"BalıkPişirme"},{"href":"/yacevap/t/pisirmeyontemleri","text":"PişirmeYöntemleri"}],"imageThumbProps":{"alt":"A golden-brown grilled red mullet sizzling on a charcoal grill, garnished with fresh herbs and lemon slices, surrounded by vibrant vegetables and a drizzle of olive oil, evoking the warmth of a seaside taverna in Turkey.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16401355/picture-QOQWg3hpBLgRk4NWlEUf/orig"}}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"2zsmw04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"2zsm4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"2zsmw05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"2zsm5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"2zsmw06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}