Buradasın
Barbun balığı en lezzetli nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Barbun balığının en lezzetli pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır:
- Tavada pişirme 25. Temizlenmiş barbun balıkları mısır unu veya beyaz una bulandıktan sonra ısıtılmış tavada arkalı önlü kızartılabilir 25.
- Fırında pişirme 34. Fırın tepsisine dizilen fileto halindeki barbunların yanına limon dilimi ve defne yaprağı eklenerek önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirilebilir 3. Ayrıca, havuç, soğan ve sarımsak sote ile birlikte pişirildiğinde de lezzetli bir sonuç elde edilebilir 4.
- Izgara 1.
- Buğulama 1.
Barbun balığının en lezzetli olduğu aylar Temmuz-Ekim arasıdır 3.
Balık pişirme işlemi uzmanlık gerektirdiğinden, barbun balığının bir balıkçı tarafından temizlenmesi ve pişirilmesi daha güvenli olabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: