Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Balık kendirde nasıl pişirilir?" sorgusuna doğrudan bir cevap bulunamamıştır. Ancak, balık pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır:
- Kızartma 25. Temizlenen balıklar, küçükse bütün olarak, daha büyükse dilim ya da fileto halinde kızartılır 2.
- Izgara 25. Kor bir ateş hazırlanarak, balık alevlerle yanmadan ideal biçimde pişirilir 2.
- Tütsüleme 2. Balığın ateşsiz bir biçimde pişmesini sağlayan bir yöntemdir 2.
- Marinasyon 23. Başta levrek olmak üzere birçok balık, limon suyunda ya da benzer özellikli bir ortamda bekletilir 23.
- Buharda pişirme (buğulama) 25. Balıkların suyla direkt temas etmeden buhar ile pişirilmesidir 25.
Ayrıca, "balık tendirde" ifadesiyle ilgili TikTok'ta videolar bulunmaktadır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: