Buradasın
En güzel balık buğulama hangi balıktan olur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel balık buğulama için kullanılabilecek bazı balık türleri şunlardır:
- Hamsi 13. Acılı tadıyla kışın tercih edilir 1.
- İskorpit 1. Genellikle buğulama veya çorba olarak tüketilir 1.
- Mezgit 1. Eti yumuşak ve kılçığı az olduğundan özellikle çocuklar için uygundur 1.
- Mırlan 1. Buğulaması oldukça lezzetlidir 1.
- Uskumru 1. Diri eti, buğulama yapıldığında ağızda eriyen bir tat sunar 1.
- Palamut 14. Özellikle çingene palamudu buğulaması beğenilir 1.
Balık buğulama için mevsimine uygun taze balıklar tercih edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: