Buradasın
Fırında balık en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fırında balığın en güzel nasıl pişirileceğine dair bazı öneriler:
- Fırında Çipura: Zeytinyağı, rendelenmiş sarımsak, limon suyu, karabiber, kırmızı toz biber ve tuz ile hazırlanan sos, balığın üzerine sürülür 2. Çiziklerin içine ve karın bölgesine de sos sürülür 2. Balığın üzerine defne yaprağı ve sarımsak yerleştirildikten sonra, önce yağlı kağıt, ardından alüminyum folyo ile sarılarak fırında pişirilir 2.
- Fırında Levrek: Kırmızı soğan ve domates ile birlikte pişirilir 3. Ortalama 6 malzeme ile hazırlanan fırında levrek, yaklaşık 95 kalori içerir 3.
- Fırında Somon: İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri eşliğinde sunulur 3.
- Fırında Uskumru: Patates ve soğan dilimleri ile birlikte sunulur 3. Portakal suyu ile marine edilir 3.
- Fırında Sardalya: Soslanıp pişirildikten sonra hemen tüketilmelidir 3. Bol limonlu salata eşliğinde sunulabilir 3.
Fırın performansı farklılık gösterebileceği için pişirme süresi değişebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: