Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık çorbasının içine konan malzemelerden bazıları şunlardır:
- Sebzeler 123. Kereviz sapı, havuç, soğan, defne yaprağı, patates ve sarımsak gibi sebzeler balıkla birlikte haşlanabilir veya kavrulabilir 123.
- Otlar 12. Maydanoz ve dereotu gibi otlar çorbanın içine eklenebilir 12.
- Un 135. Çorbanın kıvamını artırmak için un kullanılabilir 135.
- Limon 235. Çorbanın ekşiliğini ayarlamak için limon suyu veya limonlu terbiye kullanılabilir 235.
- Yumurta 245. Yoğurtlu terbiyeye yumurta eklenerek kıvam daha tok hale getirilebilir 25.
- Balık 135. Balık çorbası, levrek, çipura, mezgit gibi beyaz etli balıklarla hazırlanabilir 135.
Balık çorbası tarifi ve içine konacak malzemeler, farklı kaynaklara göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: