Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık menüsü hazırlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Mezeler: Fava, humus, acılı ezme, kestaneli patlıcan salatası veya zeytinyağlı köz biber salatası gibi mezeler hazırlanabilir 3.
- Çorba: Veloute balık çorbası veya kolay domates çorbası gibi çorbalar yapılabilir 4.
- Ana Yemek: Kağıtta levrek, fırında levrek, airfryer'da çipura veya fırın poşetinde çipura gibi balıklar pişirilebilir 4.
- Salata: Yeşil salata (marul, maydanoz, roka ve nane yaprakları ile hazırlanır) ve yanında zeytin taneleri ile parmesan peyniri veya eski kaşar eklenebilir 3.
- Ara Sıcaklar: Mantarlı karides güveç, kalamar tava veya paçanga kroket gibi ara sıcaklar hazırlanabilir 4.
- Tatlı: Tahin helvası, fıstıklı irmik helvası, un helvası, kabak tatlısı, fırın sütlaç, şambali veya revani gibi tatlılar yapılabilir 34.
Balık menüsünü hazırlarken kişisel tercihler ve mevsimsel ürünler göz önünde bulundurulabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: