Buradasın
Balık durumun içine hangi baharatlar konur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık durumuna hangi baharatların konduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, balık yemeklerinde kullanılabilecek bazı baharatlar şunlardır:
- Biberiye 135. Taze veya kuru olarak hem tavuk etinde hem de balık etinde kullanılabilir 5.
- Defne yaprağı 13. Balık kokusunu gidermek ve lezzet katmak için kullanılır 1.
- Kekik 135. Fırında yapılan balık yemeklerinde tercih edilir 5.
- Fesleğen 13. Özellikle kabuklu deniz ürünlerinde kullanılabilir 1.
- Karabiber 13. Balık pişirme ve servis aşamasında kullanılabilir 1.
- Maydanoz 13. Balığın her çeşidinde kullanılabilir 1.
- Muskat 12. Yengeç ve ıstakoz tariflerinde kullanılır 1.
- Sarımsak 15. Balık buğulama ve soslarında kullanılabilir 1.
- Zencefil 1. Bütün balık yemeklerinde kullanılabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: