Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arapların beş temel yemeği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Arap mutfağına ait bazı yemekler şunlardır:
- Kabsa 15. Basmati pirinç, et, sebzeler ve baharat karışımıyla yapılan bir yemek 1.
- Jareesh 1. Kırık buğdaydan yapılan, sebzeler ve domates sosuyla pişirilen bir tarif 1.
- Mutabbaq 1. Et, sebze veya peynirle doldurulmuş bir tür etli hamur işi 1.
- Mandi 1. Et ve pirincin tandırda yavaşça pişirildiği bir tarif 1.
- Harees 1. Öğütülmüş buğday ve etten oluşan, hafif baharatlı bir yemek 1.
- Falafel 23. Nohut veya bakladan yapılan, bol yağda kızartılan vejetaryen köfte topları 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: