Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aperitif mezelerden bazıları şunlardır:
- Haydari 12. Yoğurt, sarımsak ve baharatlarla hazırlanan bir mezedir 1.
- Pastırmaya sarılı Brüksel lahanası 1. Brüksel lahanalarının haşlanıp pastırmanın içerisine eklenmesiyle hazırlanan bir mezedir 1.
- Pembe sultan 1. Ana malzemeleri pancar ve yoğurt olan bir mezedir 1.
- Sardalya ezmesi 1. Tuzlu sardalya ve yeşil zeytin ile hazırlanan bir mezedir 1.
- Şile paprika 1. Balkan ülkelerinde çok sevilen, peynirli biber ısıtması olarak da bilinen bir mezedir 1.
- Sumaklı soğan 1. Kuru soğanın sumak ve maydanoz ile birleştirilmesiyle hazırlanan bir salatadır 1.
- Turp otu salatası 1. Turp otu, peynir ve badem ile hazırlanan bir salatadır 1.
- Yoğurtlu peynir ezme 1. Yağlı beyaz peynir, yoğurt ve kırmızı biber ile hazırlanan bir mezedir 1.
- Sarımsaklı midye 1. Midye içinin sarımsaklı sosla buluşturulmasıyla hazırlanan bir mezedir 1.
- Girit usulü zeytinli meze 1. Yeşil zeytin, tulum peyniri ve baharatlarla hazırlanan bir mezedir 1.
Aperitif mezeler için daha fazla tarife şu sitelerden ulaşılabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: