Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi aperitif tercihi kişisel zevklere göre değişebilir, ancak bazı öne çıkan seçenekler şunlardır:
- Italicus: Bergamot, lavanta ve sarı gül ile infüze edilmiş bir İtalyan likörüdür 23. Tatlı ve acı notaların dengeli bir karışımına sahiptir.
- Campari: Bitter portakal, ravent ve çeşitli botaniklerle yapılan, kızıl renkli bir İtalyan içeceğidir 34. Neat olarak veya Negroni gibi kokteyllerde kullanılabilir.
- Lillet: Bordeaux şarapları, Peru kinin, tatlı portakal kabukları ve çeşitli meyve likörlerinin harmanıyla yapılan bir Fransız aperitifidir 25.
- Amaro Santoni: 34 botanikle yapılan, orta alkollü ( %16) bir amaro liqueurudur 1. Hem tek başına hem de kokteyllerde kullanılabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: