Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yedi çeşit baklagil şunlardır:
- Nohut 12. Protein açısından en yüksek baklagil çeşitlerinden biridir 1.
- Kuru fasulye (beyaz fasulye) 12. Çorbalara, sulu yemeklere ve salatalara eklenir 1.
- Mercimek 12. Yeşil ve kırmızı olmak üzere farklı çeşitleri vardır 1.
- Yer fıstığı 1. Kuruyemiş olarak bilinir, çiğ, haşlanmış veya kızartılmış olarak tüketilir 1.
- Bezelye 12. Yeşil yuvarlak tohumlara sahip olup, konserve olarak da satılır 1.
- Börülce 12. Dünya çapında tüketilen bir baklagildir, çorba, salata ve güveçlerde kullanılır 1.
- Soya fasulyesi 12. Buğulama veya kızartma yöntemiyle pişirilir, Doğu Asya mutfağında yaygındır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: