Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap içi şu şekilde olmalıdır:
- Malzeme Seçimi: Suya, darbeye, toza ve kire karşı dayanıklı, sağlam ve kaliteli malzemeler kullanılmalıdır 12.
- Aydınlatma: Ürünün çekici ve canlı görünmesi için aydınlatma ayarlanmalıdır 12.
- Raf Sistemleri: İhtiyaca göre ızgara veya düz metalden yapılan raflar tercih edilmelidir 1.
- Fonksiyonellik: Hem müşteri hem de personel için işlevsel bir ortam oluşturulmalıdır; müşteriler tüm ürünleri kolayca görüp seçebilmelidir 12.
- Hijyen: Temizlik ve hijyen standartlarına uyulmalı, et ve et ürünleri için ayrı bölümler ayrılmalıdır 4.
Ayrıca, uzmanlardan destek almak ve mekanın boyutuna göre çeşitli dekorlar oluşturmak da faydalı olacaktır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: