Buradasın
Kasap reyonu dolabı nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap reyonu dolabı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Soğutma sistemi: Etlerin bozulmadan saklanması için statik veya fanlı (dinamik) soğutma sistemi bulunmalıdır 14.
- Malzeme kalitesi: Paslanmaz çelikten üretilmiş olmalı, antibakteriyel yüzey kaplamaya sahip olmalıdır 14.
- Hijyen: Kolay temizlenebilir olmalı ve bakteri oluşumunu önlemelidir 14.
- Enerji tüketimi: A++ veya A+ enerji sınıfına sahip olmalı, LED aydınlatma kullanmalı ve otomatik defrost sistemine sahip olmalıdır 14.
- Kapasite: İşletmenin büyüklüğüne ve günlük et stok miktarına uygun olmalıdır 13.
- Tasarım: Ergonomik olmalı, geniş iç hacme ve ayarlanabilir raflara sahip olmalıdır 23.
Ayrıca, düzenli bakım yapılması ve gıda güvenliği ile hijyen standartlarına uyulması önemlidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: