Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap et tezgahı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Hijyenik 15. Tezgah, bakteri ve mikropların üremesini engelleyen pürüzsüz bir yüzeye sahip olmalıdır 15.
- Dayanıklı 15. Tezgah, ağır iş yüklerine, mekanik gerilmelere ve aşınmalara karşı dayanıklı olmalıdır 15.
- Kolay temizlenebilir 15. Kimyasal temizlik maddeleriyle dezenfekte edilebilir olmalı ve yüzeyi, et ürünleriyle temas sonrası hızlıca temizlenebilmelidir 15.
- Isıya dayanıklı 5. Sıcak ve soğuk koşullara karşı dirençli olmalıdır 5.
- Çevre dostu 5. Geri dönüşümü mümkün ve tekrar kullanılabilir bir malzemeden yapılmış olmalıdır 5.
- Ergonomik 1. Tezgahın yüksekliği, çalışanların sırt ve bel sağlığını etkilemeyecek şekilde ayarlanmalıdır 1.
- Depolama alanı 1. Etlerin düzenli ve verimli bir şekilde işlenmesi için yeterli çalışma alanı ve ekstra depolama alanları sunmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: