Kükürt en çok aşağıdaki besinlerde bulunur: 1. Et ve kümes hayvanları: Sığır eti, tavuk, ördek, hindi, kalp ve karaciğer gibi organ etleri. 2. Balık ve deniz ürünleri: Çoğu balık türü, deniz tarağı, karides ve midye. 3. Baklagiller: Soya fasulyesi, barbunya, bezelye, beyaz fasulye. 4. Kuruyemiş ve tohumlar: Badem, Brezilya fıstığı, ceviz, yer fıstığı. 5. Yumurta ve süt ürünleri: Yumurta, çedar peyniri, parmesan peyniri, gorgonzola peyniri ve inek sütü. 6. Kuru meyveler: Kuru kayısı, şeftali, kuru üzüm ve incir. 7. Bazı sebzeler: Kuşkonmaz, brokoli, pırasa, soğan, Brüksel lahanası, turp, şalgam, su teresi. 8. Bazı tahıllar: Arpa, buğday, yulaf ve bu tahıllardan yapılan un. 9. Bazı içecekler: Elma şarabı, hindistan cevizi sütü, üzüm suyu ve domates suyu. 10. Çeşniler: Hardal, köri, öğütülmüş zencefil.