Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yeşillenmiş sarımsağı değerlendirmek için şu yöntemler kullanılabilir:
- Filizi ayıklayarak kullanma 5. Sarımsak dişini ortadan ikiye bölerek yeşil filizi dikkatlice çıkarıp, sadece dişi kullanabilirsiniz 5.
- Doğrudan tüketim 5. Herhangi bir hassasiyet yaşamıyorsanız, filiz kısmıyla birlikte de kullanabilirsiniz 5.
- Pişirme 5. Yemeklerde kullanmadan önce pişirirseniz, filizin acılığı azalır ve daha yumuşak bir tat elde edersiniz 5.
- Sarımsak tozu yapımı 5. Kurutularak öğütülebilir ve ev yapımı sarımsak tozu haline getirilebilir 5.
Ayrıca, yeşillenmiş sarımsaktan yapılan turşu da tüketilebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: