Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemek çeşitleri farklı kategorilerde incelenebilir:
- Çorbalar 35. Tarhana, ezogelin, patates, şehriye, domates ve yayla çorbası gibi çeşitleri bulunur 35.
- Hamur işleri 35. Börek, gözleme, bazlama ve pide gibi çeşitleri vardır 35.
- Tencere yemekleri 5. Dolmalar, sarmalar ve kebaplar bu kategoriye girer 5.
- Et yemekleri 5. Özellikle koyun eti, halk mutfağının temel besin maddelerinden biridir 3. Et, genellikle tahıl ve sebzelerle karıştırılarak kullanılır 3.
- Baklagiller 5. Nohut ve kuru fasulye gibi bakliyatlar sıkça tüketilir 5.
- Sebzeli yemekler 5. Karnıyarık, patlıcan musakkası ve türlü gibi sebzeli et yemekleri bulunur 5.
- Zeytinyağlılar 5. Zeytinyağlı enginar, taze fasulye ve barbunya gibi yemekler bu kategoriye girer 5.
- Tatlılar 5. Türk mutfağında çeşitli tatlılar da bulunur 5.
Ayrıca, çalışanlar için pratik yemek tarifleri kategorisinde tavuklu buritto, ürgüp köftesi, karnabahar kızartması gibi yemekler yer alır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: