Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Türk mutfağında çeşitli yemek türleri bulunmaktadır, bunlar arasında şunlar yer alır:
- Çorbalar 4. Tarhana, ezogelin, patates, şehriye, domates ve yayla çorbası gibi çeşitler 4.
- Zeytinyağlılar 5. Barbunya pilaki, imambayıldı, közlenmiş patlıcan salatası, fava gibi yemekler 5.
- Hamur işleri 45. Börek, gözleme, bazlama, pide, su böreği gibi çeşitler 45.
- Tencere yemekleri 5. Nohut, türlü, karnıyarık, musakka gibi yemekler 5.
- Dolmalar ve sarmalar 5. Kuru dolma, yaprak sarma, katıklı dolma gibi yemekler 5.
- Kebaplar ve köfteler 35. Adana kebabı, beyti kebabı, patlıcan kebabı, içliköfte gibi yemekler 35.
- Tatlılar 35. Sütlaç, güllaç, aşure, künefe gibi tatlılar 35.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: