Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Urla Karası şarabı içmek için aşağıdaki öneriler dikkate alınabilir:
- Servis Sıcaklığı: Urla Karası şarabı, 15 derece alkollü olduğu için oda sıcaklığında veya hafif soğutulmuş olarak servis edilebilir 1.
- Damak Hazırlığı: Şarabı içmeden önce karafa almak, aromasının daha iyi hissedilmesini sağlar 1.
- Eşleştirme: Urla Karası, baharatlı deniz ürünleri ve ağır soslu olmayan kırmızı etlerle uyumludur 5.
- Tadım Notları: Mor röfleli koyu bordo renkli bu şarap, karadut, Napolyon kiraz ve böğürtlen gibi olgun siyah meyve kokuları ile yoğun ve kompleks bir tada sahiptir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: