Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Uluslararası menü sıralaması, genellikle aşağıdaki kategorilere göre yapılır:
- Başlangıçlar: İştah açıcı, hafif yemekler ve küçük tabaklar 23.
- Çorbalar ve Salatalar: Çeşitli çorba ve salata seçenekleri 3.
- Ana Yemekler: Et, balık, tavuk gibi protein kaynakları ve vejetaryen seçenekler 23.
- Yan Yemekler: Ana yemeğin yanında servis edilen tamamlayıcı sebzeler, tahıllar veya patates gibi ürünler 3.
- Tatlılar: Genellikle doyurucu seçeneklerin sonunda yer alır ve deneyimi keyifli bir şekilde tamamlar 2.
- İçecekler: Alkolsüz içecekler, kokteyller, şaraplar ve biralar gibi gruplara ayrılarak menünün sonunda veya ayrı bir bölümde yer alır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: