Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Klasik menüde yemekler genellikle şu sıraya göre sunulur:
- Başlangıçlar (Ordövrler): İştah açıcı, küçük tabaklardır 13. Çorbalar, salatalar ve aperatifler bu kısımda yer alır 13.
- Ana Yemekler: Genellikle et, balık, tavuk gibi protein seçenekleri ve vejetaryen alternatifler içerir 1.
- Yan Yemekler: Ana yemeğin yanında servis edilen sebze, tahıl veya patates gibi ürünler 1.
- Tatlılar: Genellikle doyurucu seçeneklerin sonunda yer alır 1.
- İçecekler: Alkolsüz içecekler, kokteyller, şaraplar ve biralar gibi gruplara ayrılarak menünün sonunda veya ayrı bir bölümde yer alır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: