Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Salatalar: Marul, roka, havuç ve turp ile hazırlanan yeşil salatalar 1. Ayrıca, turp otu ve cevizle yapılan elmalı turp salatası da mümkündür 2.
- Çorbalar: Turp çorbası, sebze çorbası veya mercimek çorbasına eklenerek 13.
- Ana yemekler: Sotelenmiş sebzeler arasında turp da yer alabilir 1. Ayrıca, turp dolması veya turp püresi olarak da pişirilebilir 1.
- Piknik ve aperatifler: Turp dilimleri humus veya yoğurt soslarla sunulabilir 1. Turp ve peynir tabağı da lezzetli bir seçenek oluşturur 1.
- Turşu: Turp, sirke ve baharatlarla turşu haline getirilerek yemeklerin yanında servis edilebilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: