Buradasın
Triliçe'nin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Trileçe'nin püf noktaları şunlardır:
- Karamelini İyi Tutturmak: Karamel sosunu yaparken şekeri hiç karıştırmadan sütlü kahverengini alana kadar pişirmek önemlidir 1.
- Hamurda Tuz Kullanmak: Yumurta aklarını çırparken bir çimdik tuz eklemek, kekin daha kabarık olmasını sağlar 1.
- Süt Çeşitliliği: Tatlının daha lezzetli olması için manda, keçi ve inek sütünü karıştırarak kullanmak önerilir 2.
- Dinlendirme: Trileçeyi servis etmeden önce en az 2 saat buzdolabında dinlendirmek, tatlının daha iyi bir kıvama gelmesini sağlar 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: