Yeşil körili tavuklu noodle yapımı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak körili tavuklu noodle yapımı için aşağıdaki malzemeler ve adımlar izlenebilir: Malzemeler: 400 gr kemiksiz kuşbaşı doğranmış tavuk; 1 paket spagetti; 2 yemek kaşığı soya sosu; 3 diş sarımsak; 4 yemek kaşığı krema; 1 su bardağı süt; 1 yemek kaşığı ev yapımı biber salçası; 1 tatlı kaşığı pulbiber; 1 tatlı kaşığı tozbiber; 1 yemek kaşığı esmer şeker; 1 yemek kaşığı köri. Yapılışı: 1. Tavuklar, marine sosuyla güzelce yoğrulur ve bir gün dolapta bekletilir. 2. Marine edilen tavuklar, yüksek ateşte sosuyla birlikte 10 dakika sotelenir. 3. 2 yemek kaşığı soya sosu, 3 diş ezilmiş sarımsak ve 1 yemek kaşığı biber salçası eklenir, 2-3 dakika daha sotelenir. 4. 4 yemek kaşığı krema eklenip 1-2 dakika pişirilir, ardından 1 su bardağı süt eklenip bir taşım kaynatılır. 5. Bir paket spagetti eklenip, spagettiyi tam pişirecek şekilde su ilave edilir ve bir taşım kaynatılır. Körili noodle yapımında, noodlelar sıcak suya atılıp 5 dakika kaynattıktan sonra süzgeçten geçirilebilir. Tarif, kullanılan malzemelere ve kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir.