Tavuk aromalı noodle yapmak için aşağıdaki malzemeler gereklidir: 1/3 paket noodle; 1 tavuk kalça; 3 yemek kaşığı sıvı yağ; 2 diş sarımsak; 1 tatlı kaşığı zencefil; 1 tatlı kaşığı susam; yarım kabak; yarım kapya biber; yarım yeşil biber; yarım havuç; yarım limonun suyu; 2 tatlı kaşığı susam yağı; 1 yemek kaşığı pirinç sirkesi; 2 yemek kaşığı soya sosu. Yapılışı: 1. Erişteyi tuzlu, kaynar suda 5 dakika haşlayıp süzün. 2. Tavuk, biber, kabak ve havucu ince şeritler halinde kesin ve kenarda bekletin. 3. Büyük bir wok tavayı ocağa koyun ve altını yüksek ateşte açıp ısıtın. 4. Tavaya sıvı yağı ve tavukları koyup tavuklar renk alana kadar pişirin. 5. Tavukları tavadan alıp kenarda bekletin. 6. Sıcak tavaya ilk olarak sarımsak, zencefil ve susamları koyup kavurun. 7. Ardından tüm sebzeleri koyup yüksek ateşte soteleyin. 8. Sebzeler diriliklerini kaybetmeden tavaya haşlanmış noodle eriştelerini ve tavukları ekleyip yüksek ateşte sotelemeye devam edin. 9. Tavaya son olarak limon suyu, susam yağı ve soya sosunu ekleyip tüm malzemelerle birleşene kadar 1 dakika daha pişirip ocaktan alın. 10. Noodlenızı kaseye koyun ve kıyılmış taze soğanla servis edin. Tavuk aromalı noodle yaparken, isteğe bağlı olarak yer fıstığı, biber, soğan gibi sebzeler veya baharatlar eklenebilir.