Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lokanta usulü tavuk haşlarken suyuna aşağıdaki malzemeler eklenir:
- Tereyağı ve sıvı yağ: Tencereye alınıp eritilir 14.
- Doğranmış tavuk göğsü: Kızartılır ve tencereden çıkarılır 1.
- Yemeklik doğranmış soğan: Tavuğun ardından kavrulmaya devam edilir 1.
- Havuç: Eklenip kavurmaya devam edilir 14.
- Patates: İri doğranmış olarak eklenir ve 2 dakika kavrulur 1.
- Un ve rendelenmiş sarımsak: Üzerine eklenip karıştırılır 1.
- Sıcak su: Sebzelerin üzerini geçecek kadar eklenir 14.
- Baharatlar: Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak zerdeçal eklenir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: