Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tatar mutfağında çeşitli hamur işleri, et yemekleri ve tatlılar bulunmaktadır 4. İşte bazı örnekler:
Yemekler:
- Mantı: Spiced lamb, beef veya at minci ile yapılan dumplings 12.
- Echpochmak: Üç köşeli, mince ve patatesli üçgen börek 12.
- Kazylyk: At eti sosisi, genellikle cumin ve coriander ile baharatlanır 12.
- Gubadiya: Kat kat peynir, pirinç, kıyma, haşlanmış yumurta ve kuru meyveli tatlı börek 12.
- Cheburek: Mayasız hamurdan yapılan, içi kıyma ve soğanla doldurulmuş derin yağda kızartılmış börek 12.
- Tokmach: Şehriye, tavuk ve patatesli geleneksel çorba 2.
Tatlılar:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: