Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tarçınlı pralin yapımı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak pralin yapımı şu şekilde gerçekleşir:
Malzemeler:
- 1 paket (80 gr) sütlü çikolata 14;
- 1 paket (80 gr) bitter çikolata 14;
- 1 paket (80 gr) beyaz çikolata 14;
- Fındık, üzüm, fıstık, badem gibi isteğe bağlı iç dolgu malzemeleri 14.
Yapılışı:
- Çikolataları benmari usulü eritin, bunun için bir tencerede kaynayan suyun üzerine yerleştirdiğiniz cam bir kase kullanabilirsiniz 14.
- Eritilmiş çikolatalara isteğe bağlı olarak kuru yemişleri ekleyin 14.
- Karışımı spatula ile karıştırın ve yağlı kağıda dökün 1.
- İlk sıcaklığı geçtikten sonra çikolata karışımını spatula ile top haline getirin 1.
- İsterseniz topları kakao veya tarçına bulayabilirsiniz 1.
Tarçınlı pralin yapımı için, eritilmiş çikolatalara tarçın ekleyerek tarifi uyarlayabilirsiniz.
Pralin yapımı için verilen tarif, genel bir rehberdir; farklı tarifler ve yöntemler de bulunabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: