Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Takviye edici gıdalarda yapılan analizler şunlardır:
- Vitamin Analizleri: A, D, E, K, ß-carotene, C, B1, B2, B3, B6, B7, B9 gibi vitaminlerin analizleri 14.
- Element Analizleri: Cıva, kadmiyum, kurşun, arsenik gibi ağır metal analizleri, demir, çinko, bakır, mangan, kalsiyum, fosfor, selenyum, sodyum gibi mineral analizleri 14.
- Etkinlik Analizleri: Gıdaların etkinliklerinin belirlenmesi 1.
- Stabilite Analizleri: Gıdaların depolama sürecindeki stabilitelerinin kontrolü 1.
- İçermez Analizleri: Pestisit, GDO, mikotoksin, domuz eti aranması 14.
- Organoleptik Duyusal Analizler: Gıdaların duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi 1.
- Katkı Maddeleri Analizleri: Benzoik asit, boya aranması 14.
- Karbonhidrattan Gelen Enerji Analizi 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: