Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tahinlerin farklı olmasının birkaç nedeni vardır:
- Ham madde kalitesi 1. Tahinlerin lezzeti, kullanılan susam tohumlarının kalitesiyle doğrudan ilişkilidir 1.
- Üretim tekniği 1. Geleneksel taş değirmenlerde üretilen tahinler, genellikle daha yoğun ve özgün bir tada sahiptir 1.
- İlave malzemeler 15. Bazı markalar, tahine ekstra lezzet katmak için baharatlar veya ek malzemeler ekleyebilir 5.
- Susam türü 4. Tahin, beyaz susam veya siyah susam tohumlarından elde edilebilir 4. Siyah susam tahini, daha yoğun ve zengin bir tada sahiptir 4.
- Coğrafya 4. İthal tahin, genellikle Orta Doğu ve Akdeniz ülkelerinde üretilen susamlardan elde edilir ve yerli tahine göre daha açık renkli ve hafif bir tada sahiptir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: