Sütlü Karnabahar Çorbası Tarifi: Malzemeler: - 1 kg karnabahar - 200 ml krema - 1 litre süt - 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat - 1 çay kaşığı tuz - Bir tutam beyaz biber - 2-3 dal Frenk soğanı - Servis için: 4 dilim baget ekmek, 1 diş sarımsak, 1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri Hazırlanışı: 1. Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp yıkayın ve bir tencereye alın. 2. Sütü ve kremayı ekleyin. 3. Ocaktan alın, muskatı, tuzu ve beyaz biberi ekleyin. 4. Tekrar ocağın üzerine alın, birkaç taşım kaynatıp sıcak servis yapın. 5. Taze çekilmiş beyaz biber ve ince doğranmış frenk soğanı serpin. 6. Servis için, dilimlenmiş baget ekmeğin üzerine havanda ezilmiş sarımsak sürün.