Buradasın
Soğan turşusunun püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Soğan turşusunun püf noktaları şunlardır:
- Soğanların Doğranması: Soğanlar piyazlık (yarım ay şeklinde) doğranmalıdır 24.
- Tuzlama: Doğranan soğanlar tuzla ovulup 10 dakika bekletilmelidir 4.
- Sirke ve Su Oranı: 1 çay bardağı sirke ve 1 su bardağı su karışımı kullanılmalıdır 34.
- Baharatlar: Kişniş tohumu, tane karabiber ve defne yaprağı gibi baharatlar eklenmelidir 14.
- Soğutma: Kavanozun kapağı sıkıca kapatılıp oda ısısında soğutulmalıdır 3.
- Bekleme Süresi: Turşu, en az bir gün buzdolabında bekletilmelidir 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: