Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şaraplı brie peyniri şu şekilde yenebilir:
- Brie peynirini oda sıcaklığında bekletin ve dilimleyin 3.
- Küçük bir sos tenceresinde, kırmızı şarap ve balı orta ateşte karıştırarak ısıtın 3.
- Karışım kaynamaya başladıktan sonra ateşi kısın ve 10 dakika kadar şarabın alkolü uçup, sos kıvam alıncaya kadar pişirin 3.
- Ocaktan alın ve kıyılmış biberiye ile doğranmış cevizleri ekleyin, karıştırın 3.
- Peynir dilimlerini servis tabağına dizin ve üzerine şarap sosunu gezdirin 3.
- Taze frenk üzümü veya vişne ile süsleyerek servis edin 3.
- Krakerler veya baget dilimleriyle birlikte servis yapın 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: